Kantdesign

Støbning

Nedenfor kan du se hele støbeprocessen – Hvordan vi støbervores kantsten og forme – trin for trin.

I haverne støber vi normalt en 2-4 cm rende afhæng af hvilke kant vi skal støbe.
Bredden på renden er 23 cm. Vi skal have anvist et sted hvor vi kan lægge det jord vi har fræset op

Vi blander betonet til dine nye kanter på vores trailer. Blanderen er drevet af en benzin motor, derfor er det eneste vi behøver hos dig er en vandhane hvor vi kan tilslutte vores slange.

Kantudlæggeren støber dine kanter, vi skifter formen på maskinen alt efter hvilken type kant vi skal støbe hos dig.

Støbning af gangstier er en meget hurtig og enkel proces I forhold til hvordan man lægger fliser. Fordelen med vores system er at ”fliserne” ikke kan forskyde sig fra hinanden og der kan ikke gro ukrudt i mellem de enkelte ”sten”.

For at sikre en perfekt finish pudser vi kanten med vores specielt tilegnet håndværktøj der passer nøjagtig til hver enkelt form

 

Det sidste vi gør ved din nye beton kant/flise er at skære kontrol fuger i betonet. Fugen vil få kanten til at ligne kanten der er sat ned enkeltvis.
Med fugen sikre vi at betonet knækker der hvor vi vil have den til det. Vi skærer kanten ½ igennem og laver derved det svage led i kanten. Når jorden bevæger sig vil det være den sidste ½ af kanten som revner. Den revner altid i zigzag og vil herefter fungere som et led/hængsel. Herefter vi hvert led/hængsel bevæge sig sammen med jordens bevægelser, de kan dog ikke forskydes ej heller kan der gro græs imellem fugerne.

Når kanten er tør efter ca. 7 dage, kan du lægge jord, sten etc. op til kanten og færdiggøre din have/indkørsel.
Vi lægger altid regning ved arbejdets afslutning, her kan du finde vores kontonummer, så du kan overføre betalingen til vores konto.

Se denne korte film for at se de fantastiske effekter, du kan opnå, når du bruger vores maskiner!.