Kantdesign

Private haver

KantDesign Støbning

Kanter / Design

Galleri

Kontakt Os

Er du ligesom tusindvis andre også træt af

  • At se græsset gro ind i bedene?
  • At have grimme græskanter/bedkanter?
  • At bruge tid og kræfter på besværlig kantskæring?
  • De flg. to billeder viser nogle af de mange fordele ved Kantdesign
l

Contact Form

Få løbende nyheder om vores produkter og projekter

i

DOWNLOAD

Seneste farvekort

Blandt de mange andre fordele ved KantDesign kan nævnes:

N

KantDesign gør det nemmere for dig at holde plænens kanter/bedkanter pæne. Kør med din plæneklippers/havetraktors hjul på KantDesignet og klip det høje græs helt op på/til kanten.

N

KantDesigns høje bagkant holder flis og jord i bedene, eller du kan lade bunddækkenet gro ind til bedkanten.

N

KantDesignet fungerer som en rodbarriere, der holder plænegræsset væk fra dine bede og fliser. Her er det vigtigt, at din kant er hævet 1-2 cm. over jorden, ellers vil græsset gro over kanten efter et år til to, og din fordel er væk.

N

KantDesign kan ikke sammenlignes med andre typer afkantninger, det vil holde meget længere end plast- jern og trækanter.

Så nemt er det at “kantskære”

Bedkanter er ikke længere et problem

Jernkanter

Skal hæves over jorden for at undgå græsset i at gro over, (bl.a. set i Søren Ryes have 2006 – hvor disse blev taget op igen) men hæver du jernkanten, så har du en farlig skarp kant i bedet, specielt efter det er rustent og irret. Gældende for både plast og jern er, at de vil forskyde sig fra hinanden sammen med jordens bevægelser, også selv om der er spyd i jorden.

Plastkanter

Vil hurtigt forskyde sig, blive ødelagt og misfarvet af solens stråler.

Trækanter

Misfarves og rådner hurtigere, end man tror.

N

KantDesign er bundet sammen og kan ikke forskyde sig med jordens bevægelser som sten, plast, jern og alm. kantsten. (se under galleri)

N

KantDesign forskønner din have og bede/bedkanter med en flot kant med mulighed for et utal af mønstre og farver.

N

KantDesign er et stabilt og fleksibelt design i lige linier, kurver, rundinger, cirkler m.m. som du ønsker det

N

Med KantDesign skal du i fremtiden ikke længere bruge tid og kræfter på besværlig kantskæring

N

Med KantDesign undgår du selv: At købe sten/plast/jernkanter – Køre stenene hjem – Grave rende – Køre jord væk – Sætte kanten. Brug istedet tiden på din familie eller dig selv, mens vi klarer det hele nemt og billigt og samtidig sikrer kanter af høj kvalitet. Ingen andre kanter har så mange fordele som vores. Du kan også få andre firmaer til at sætte bl.a. Holmegårdssten for ca. 300,00 kr. pr. m. Men her vil græsset gro igennem, og der er ingen kant til at holde på flis o.lign.

Klik på et billede for at se alarger version.

Græsset holdes væk fra de dyre skærver. Alle steder hvor man ønsker at adskille græs, jord, flis, indkørsel og bede kan vores Kantdesign støbes osv. osv.

Vi kan også med fordel udjævne højdeforskelle som her, hvor stenene er højere end græsset.

Vi støber også rundt om urtehaver og krydderurtehaver.

Vi har støbt masser af bede – her har kunden selv designet haven, og vi har ud fra tegninger støbt kanterne, uden noget problem for vores system.

Kanterne kan være grå eller farvede med og uden mønstre. Se meget mere på siden ”Kanter/Design”.

Vores gangsti er her støbt i rød med prægning som sten. Gangstien her skal afgrænse mellem ny grønsags- og bærhaver. Bredden er 50 cm. Når kanten er tør, bliver jorden lagt op til gangstien og virker som kantafgrænsning.

I private haver støber vi mange gange rundt om hæk, bede, ind til nabo, langs indkørsler m.m. for at sikre en pæn afgrænsning og en have, der er hurtig og nem at passe.

Et andet sted vi med fordel kan støbe kanter, er rundt om huse. Fordelen er, at græsset ikke kan gro op til huset. Der kan fjernes jord indtil huset og lægges sten i ”bedet”. Derved sikrer du en mere tør grund. Hjørnerne kan være runde som vist på billedet eller være med vinkler.

Billedet til venstre er 15×15 cm kant, der er støbt i to niveauer og virker som en trappe. Mulighederne er mange.

Her er vores seneste type af betonkanter. Vi har støbt en grå kant. Herefter har vi overhældt kanten med en special betonglasur, som vi har præget mønster i. Som det kan ses, har vi præget “søm” i kanten for at symbolisere, at de enkelte “træstykker” er nailet sammen.

Højbedet er 28 cm højt og kan ligeledes dreje og svinge, som du ønsker det.

Her er indstøbt flade solcellelys rundt om indkørslen samt langs med vejen.

Gangsti / Kørersti

Vi arbejder også med at udvide vore gangstisystem til at støbe køreplader. Her på billedet er et sommerhus, hvor familien har kørt på blød jord/græs for at komme til carporten, herefter har de gået i græsset for at komme til huset. Dette har vi ændret, og de kan nu forlade huset i de fine sko. Som det kan ses, har vi præget betonet, så det ligner Herregårdssten. Her kan “stenene” ikke forskyde sig eller synke, og der gror ikke ukrudt op imellem.

Sæson 2020-2021

Vi glæder os til at se, hvad året bringer af nye spændende opgaver og projekter, vi har allerede fået en del ordrer, som skal udføres. Vil du også have støbt kanter, vil det være en fordel at bestille os snarest, hvis vi skal nå det inden sommer. Vi forventer at skulle støbe mellem 14-18 km i haver, indkørsler, parkeringspladser, børnehaver, skoler, parker osv. I den nye sæson vil vi tilbyde flere typer farver, strukturer og mønstre, vi kan ligeledes støbe kanter med eget design eller logo for firmaer.

Her er et urtebed, som er 30 cm højt og støbt efter kundens tegning og ønske. Kanten kan støbes i alle farver, og bedet er nemt at holde, fordi man kan nå grøntsagerne fra alle sider.

Her har vi støbt 10×15 cm kant i koksgrå, 80 meter i indkørslen og 60 meter i haven.

Støttemur støbt i privat have, kanten går fra 15×15 cm til 32×15 cm. Tidligere væltede græsset ind over belægningsstenene.

Støttemur støbt i privat have, kanten går fra 15×15 cm til 32×15 cm. Tidligere væltede græsset ind over belægningsstenene.

Hvis du vil se flere billeder, kan du besøge vores galleri.